Nejnovější recenze ze sekce Webkamery
- Kvalita odpovídá ceně
- V tmavém prostředí zrnitý obraz
Reakce obchodu PATRO.cz
děkujeme za Váš nákup a recenzi produktu.Přejeme pěkný den. PATRO.CZ
Reakce značky Niceboy
Moc děkujeme za doporučení webkamery Niceboy STREAM.
Pěkný den, Niceboy
- levní, jednoduchý na obsluhu
Tato kamera splňuje mou představu o jednoduché nenáročné základní USB webkamerce, která bude mít normální dobrý obraz a solidní mikrofon. Líbil se mi design, že není černá. Kdybych na ní mohla něco změnit, bylo by to doplnění krytky objektivu a upevnění rozhodně není takové, že bych ji mohla umístit kamkoliv. Také by nemusela být až tak širokoúhlá. Ale mně stačilo, že to bude nějak normálně fungovat pro účely videohovorů a skupinových videochatů a pro ty je naprosto dostačující. Je to má první webkamera, nemám s čím srovnávat, ale v zásadě jsem spokojená.
Funguje dobře, připojení naprosto bez problémů, funkční během chvilky. Ideální pro distanční výuku, on-line meetingy apod. Víčko na objektiv je moc dobrá věc nejen pro paranoiky stran ztráty soukromí, ale hlavně omezí zaprášení objektivu. Jen to víčko moc nejde zcela zaklopit, protože okraj tubusu objektivu je vyšší, než objímka víčka, ale alespoň částečně to funguje a to stačí.
Viofo P800 1080P
Registrovaný uživatel
Přidáno: 29. prosince 2021
(naposledy upraveno 29. prosince 2021)
- Full HD video
- Dobrý zvuk
- Vhodné i na online šipky :-)
- Okamžité načtení ve Windows 10
- Vůbec nic, za tu cenu skvělá.
Koupeno v obchodě ISIX.cz. objednal jsem jeden den v 16.30 hod. a druhý den v 09.00 hod ráno mi DPD doručil balíček. Prostě paráda. Moc chválím, takto to má vypadat
- Presnejsie navadzanie TrackIR
- Kábel - ale vydržal 7 rokov
Nevyhnutnosť pri použití TrackIR. Kupoval som ako náhhradu potom čo odišiel kábel na pôvodnom kuse po 7 rokoch aktívneho používania a už sa mi to nechcelo opravovať po tak dlhej dobe funkčnosti.
kvalitní a spolehlivý výrobek
- kvalitní
- do jisté míry polohovatelná
- Rychlá reakce, kvalitní rozlišení obrazu, slušná škála nastavení, lze napájet buď ze zdroje nebo prostřednictvím USB.
- podpora Windows Helo
- funguje plug end play
Koupil jsem si kameru na základě testu uveřejněném v časopise Computer. Důležitý parametr je pro mně dosah mikrofonu, což tato kamera splňuje.
- Kamera splinila mé očekáváná
- Tripod stojánek v balení
- Velmi kvalitní provedení
- rozlišení Full HD (1920 × 1080) a velmi dobrý citlivost a ostrost kamery
- Naprosto bezproblémová instalace
vše funguje jak má....
- jednoduchá a rychlá instalace
- kvalitní obraz
- automatické a rychlé zaostřování
- o žádné nevím
- rozlišení
- jede na první zapojení
- Zvuk snad dobrý
- Ve výchozím nastavení mě překvapil šum v obraze
Rychlá instalace, dobrý poměr vene výkon
- Není třeba ovladačů.
- Až příliš citlivý mikrofon.
- dobrá kvalita obrazu
- tichý mikrofon
- chybí indikátor, že je zapnutá
- chybí možnost vypnout kameru bez vypojování USB