Nejnovější recenze ze sekce Webkamery
- Zakoupil jsem na PC s Windovs 10; kamera vsak nefunguje, vracim zbozi
- Dobrá kvalita obrazu
- Zabudovaný mikrofon
- Červená LED svítí neustále, i když se kamera nepoužívá
- Pozor! Ve specifikaci zde na Heurece, je napsáno rozlišení 1280 x 1024, ale je to podvod. Skutečné rozlišení je jen 640 x 480. Potřeboval jsem větší rozlišení ke práci a nyní mi přišlo toto.
- Pěkný obraz s autofocusem
- Krytka objektivu
- Závit na trojnožku
- Duální mikrofon
- Výborný poměr cena / výkon
- S ohledem na cenu nemám výhrady.
Pokud hledáte kameru na videohovory s rodinou, a nechce se Vám do kamery investovat přes tisícovku, toto je výborná volba.
Kvalita videa je závislá na světelných podmínkách. Osvětlení obrazovkou v šeru vykreslilo velice pěkný obraz obličejů volajících.
Kamera má široký úhel záběru, takže se před kameru vejde celá skupina volajících.
Mikrofon funguje, má hezký dosah, ale nečekejte zázraky. Kdo touží po věrné reprodukci hlasu, dejte přednost externímu mikrofonu.
- Solidní obraz
- Rozumně dlouhý připojovací kablík
- Malé rozměry
- Dorazila prázdná krabička.
- Chytrá kompaktní kamera
- Skvělý obraz i v protisvětle
- Skvělý obraz, skvělá automatická regulace kvality obrazu dle aktuálních světelných podmínek
- Vynikající konstrukce kamery, kompaktní a robusní Vestavěná praktická krytka kamery
- Fungující průběžný update Jabra SW
- Možnost dvou variant oblíbeného přednastavení zoomu a vertikáního umístění snímaného obrazu ...
- Pěkné a odolné přepravní pouzdro na kameru
- Celkově vynikající web kamera
- PS: Primární automatické tovární přednastavené snímání by chtělo vylepšit tak, aby bylo více místa nad hlavou snímaného člověka .... ale pokud třeba, tak to lze lehce standardně vyřešit definováním oblíbeného nastavení ve dvou variantách
- kvalitní a profi
- Nízká cena
- Malý/průměrný pozorovací úhel
- Nekvalitní provedení
Mnoho prodejců u této kamery uvádí široký pozorovací úhel 180° (což byl hlavní parametr při nákupu), ale ve skutečnosti není ani poloviční (cca 80°). Kvalita provedení je taky velmi pochybná, kamera měla poškrábané čelní sklo z vnitřní strany (ale to nebránilo používání). Na stránkách výrobce se mi kameru nepodařilo najít.
Okamžité vrácení kamery byla jediná rozumná možnost, považuji to za klamání zákazníka a tomuto (neznámému) výrobci se příště vyhnu!
OK
- Funguje jak ve Win. tak v Linux bez nutnosti instalace ovladačů
- Není možnost nastavení rozlišení ani poměru stran (4:3 nebo 16:9).
- V Linuxu, kde používám monitor 16:9 se základní obraz 4:3 roztáhne do šířky na 16:9. V aplikaci Skype potom takto funguje ale v aplikaci Viber obraz nefunguje vůbec.
Doporučuji pouze jako takové nouzové řešení.
Dobrý obraz.
Reakce značky Niceboy
Moc děkujeme za doporučení webkamery Niceboy STREAM.
Pěkný den, Niceboy
- Obraz mi přijde kvalitní
- Na pc není třeba složitě nastavovat
Jsem spokojený kamera funguje bez problémů. Obraz se chytá, jsem vidět dobře.
Reakce značky Niceboy
Děkujeme za hodnocení a doporučení naší externí kamery Niceboy Stream PRO 2 LED.
Hezký den, Niceboy
- PnP instalace
- funkční v Linux
- kvalita obrazu odpovídá ceně
- jednoduchá instalace - v kombinaci s Win10 se po připojení automaticky nainstaluje a nastaví
- polohovatelnost, držák
- mikrofon by mohl být kvalitnější (mikrofon na ntb lépe redukuje echo)
- očekával jsem kvalitnější obraz, zejména ostrost
Kameru jsem zakoupil pro člena rodiny na domácí telefonování. Na to bude stačit. Kdybych ji kupoval za pracovním účelem, pravděpodobně bych ji vrátil a pořídil kvalitnější.
Disfunkční s Windows 10 nekompatibilním jsem asi vloni na Messengeru a potom až dnes
Na google učebnu , plně dostačuje.
Zobrazuji 221 - 240 ze 500 recenzí « Předchozí 1...10 11 [ 12 ] 13 14...25 Další »