Nejnovější recenze ze sekce Webkamery
- Zapojil jsem a vse fungovalo "samo"
- Dobrá kvalita obrazu
- Snadné uchycení na monitor, možnost polohovat
- Jednoduché připojení k pc - zastrčíš do usb, nainstalují se sami ovladače a jedeš
Mikrofon na kameře má echo, ale kvůli němu jsem kameru nekupoval
Byl to dárek, nevím.
- netradiční snímání oběma kamerami, výhoda u větších jednacích stolů, možnost přepínání variant snímání; snímá větší i malou skupinu, i jednotlivce, velmi dobrý zvuk i citlivost mikrofonů
Kamera funguje ihned po zapojení bez nějaké instalace.
Kamera je citlivá, širokoúhlá s dostatečným rozlišením.
Zabudovaný mikrofon je dostatečně citlivý.
Úchyt kamery je dostatečně variabilní
Za ty peníze dobrá volba pro komunikaci a i nějaký ten stream či záznam.
Skvělý záběr a automatické přizpůsobení velikosti, ale jedna z bočních kamer je světlejší než zbylé dvě.
- Dokonalá cena za takovýto tip produktu.
- Nejlepší cena za kameru na trhu s možností integrace do různých Linux RPi projektů.
- Nemožnost koupi více jak 1 produkt na osobu a měsíc
- Elastická věc přidržující kameru na monitoru funguje velmi zvláštně.
- Funguje s Nvidia Shield TV a aplikaci Google Meet (DUO) pro domaci videohovory.
- FaceID funguje v kombinaci s laptopem Latitude 9420, ktery ma rovnez zabudovane FaceID, kdyz je kamera pripojena tak se pro prihlaseni pouziva Logitech. Po odpojeni se pouzije integrovane reseni.
- Trochu drazsi
Velmi dobra kamera s velkou podporou i vramci Android a iOS
mel jsem ji jen kratce spatny vyber pro me nesplnovala moje pozadavky jinak to muze byt super kamera
- dobrý obraz
- dobrý zvuk
- snadné usazení na monitor/notebook
na pracovní meetingy naprosto dostačující
- fachá
Jednoduché ovládaní
- Naprosto úžasný obraz.
- Výborná cena (Alza)
- Skvělé nastavení v aplikaci (obraz lze vyladit, ale není to potřeba, i tak je dokonalý).
- Už s ní mám zkušenost a je kvalitní, dobrý obraz i v horších světelných podmínkách večer.
- Až neuvěřitelný obraz při tak malé investici
- Mikrofon
Ani kamery drahé jednou tolik nejsou tak kvalitní jako tahle no name značka. Obrovské překvapení.
Ok
- Funguje a Creality Sonic Padem
Risknul jsem a koupil ji pro SonicPad ke 3D tiskárně... už k ní nemusím chodit a kontrolovat.
- za peníze kvalita dobrána monitoru spíše plandá jsem ten typ co hraje hry které dokaží naštvat a už sem si párkrát do stolu bouchnul a kamera upadla
Zobrazuji 121 - 140 ze 500 recenzí « Předchozí 1...5 6 [ 7 ] 8 9...25 Další »